Veggie for a week day 1

Ja jullie lezen het goed, wij gaan GEEN vlees eten voor 1 hele week. Nu zijn wij al een flexetarier door 1 a 2 keer in de week geen vlees te eten. Geloof me niet verkeerd we vinden vlees echt mega lekker! Dennis kwam eigenlijk met het idee om 1 week geen vlees te eten. Gewoon om te kijken hoe dat is!

Wat verwacht ik van deze week?

Om eerlijk te zijn weet ik niet zo goed wat te verwachten. Ik weet wel dat ik natuurlijk nieuwe gerechten ga uitproberen en dat vind ik al heel leuk! 😀

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik wel beetje bevooroordeeld ben, want ik heb het idee dat tofu enzo niet zo heel lekker is. Daarom ben ik erg benieuwd om het klaar te maken en vooral hoe het smaakt! Jullie horen ons eindoordeel nog en hoe wij deze week beleefd hebben. 😉

Maar eerst deel ik het 1e vegetarische recept met jullie! 


Ravioli met basilicumsaus

Bereiden 

  1. Halveer de courgette in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de champignons in kwarten. Snijd de knoflook fijn.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg de courgette en champignons toe en bak op hoog vuur 4 min. mee. Voeg de pastasaus toe en laat nog 4 min. op laag vuur koken.
  3. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snijd de naaldjes van de rozemarijn fijn, voeg toe aan de pastasaus en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de ravioli met de pastasaus.
540 kcal | 15 min bereiden | 4 personen

Geef een reactie