Kinderkamer van Vano
Vandaag mogen jullie een kijkje nemen in de kinderkamer van Vano. Ik wist al meteen hoe ik het een beetje wilde hebben. Waar ik mij aan irriteerde tijdens het shoppen van de babykamer is dat alles mint groen voor de jongens was. Dat wilde ik dus juist niet! Gewoon, traditioneel babyblauw. Het bedje en de commode hebben wij van mijn schoonouders gekregen.♥

Deze handige en leuke opbergdoos hebben we gekregen. Waar deze vandaan komt, ik heb geen idee. Maar hoe leuk is deze?! 😀 Hier zitten zijn eerste speeltjes in, te wachten totdat hij ermee kan spelen.

Het bedje komt ook van dezelfde winkel. De eerste paar maanden stond het bedje langwerpig omdat wij een babyblauwe klamboe hadden. De klamboe is weg omdat hij de klamboe door de spijlen heen trok, dus die hebben wij weer weg gehaald voor zijn eigen veiligheid. Om meer ruimte te creëren in de kamer hebben wij daarom het bedje horizontaal gezet.

Het rolgordijn is verduisterd en komt van de Gamma vandaan. De grijze kleur met sterren komt ook terug bij de overige spullen in de kamer zoals: het aankleedkussen en de gipsbuik.

Het blauwe kleine muurtje is eigenlijk onze inbouw kledingkast in onze slaapkamer. Ik wilde toch iets van babyblauw in de kamer, maar niet te overheersend. Vandaar dit kleine muurtje.

Het houten naam treintje is toch wel mijn favoriete item in de kamer. Gekocht bij de Prenetal. 🙂

Last but not least, Vano zijn eigen naam kapstokje ♥ Net zijn vader die heeft ook een jassen – tik.  😉

De kinderkamer heeft ook wat nodige stress gehad, althans van mijn kant. Elke zwangere vrouw herkent dit wel, nesteldrang! Zo stond ik te huilen in de Prenetal met mijn uitzet lijstje in mijn hand. Ik moest zou de winkel verlaten met wat er op mijn lijstje stond. Dennis was in shock haha. Ik kon niet meer rationeel nadenken en wilde de allerduurste spullen kopen omdat ik-moest-en-zou-wat-van-mijn-lijstje-afstrepen!

Dennis wist mij te redden en duwde een speen in mijn handen en zei: “Hier! Koop dit maar, we gaan geen onnodige dure spullen kopen! De rest komt later je bent niet eens op de helft!”.

Uiteindelijk is hij naar de kassa gelopen omdat ik nog aan het huilen was. Te bizar en te komisch als ik er aan terug denk. Het kamertje komt niks te kort. 🙂

 

 

Geef een reactie