Romantic trip to Sevilla Part 3

Laatste dag in Sevilla is aangebroken, gelukkig hadden wij de hele dag. Wij vlogen pas om 21:15 uur en het hotel lag 10 min van het vliegveld vandaan. We hebben heerlijk uitgeslapen tot 10:00 uur. ( voor ons is dat uitslapen).  😉 Wij hebben de laatste paar uurtjes lekker besteed aan winkelen van o.a. souvenirs LOL. Wij hebben ook nog even aan het zwembad gelegen. Even ontspannen voordat we weer vertrokken naar Nederland.

Sneakers & Souvenirs

Ik heb 2 paar sneakers weten te scoren van Adidas voor maar €70,-! Normaal betaal je in Nederland voor 1 paar sneakers €120,-.

Normaal vind ik souvenirs uit het buitenland niet zo mooi, maar Sevilla heeft ze wel! De bekende gekleurde handgemaakte tegeltjes zijn vrijwel in elke souvenir-winkel te vinden. Natuurlijk heb ik er ook een paar gekocht. 🙂 Voor Sil & Rob hebben we natuurlijk ook wat meegenomen en de oma van Dennis mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Slagerwinkel & Restaurant in 1

Dit restaurant is echt een aanrader. Het is misschien wat aan de dure kant (door de ligging van het restaurant), maar zeker de moeite waard. Je moet wel echt van vlees houden. In het restaurant staat een toonbank wat doet denken aan de slager bij jou om de hoek. Het vlees wordt daar vers van een varkenspoot afgesneden. In het restaurant hangen ook 2 opgezette stierenhoofden in het restaurant, niet echt mijn ding maar oké…

Nog even relaxen….

Back to reality

Na 3 volle dagen in Sevilla waren weer terug bij onze lieve Vano! ♥ We hebben het echt heel fijn gehad samen en we hebben veel dingen gezien en gedaan. Toch zijn we weer heel blij om weer thuis te zijn bij Vano. Wij waren pas maandagnacht om 02:00 uur thuis en ik had die middag nog even een laatste toets die ik moest doen op school. Pas na school kon ik dan eindelijk mijn mannetje op gaan halen. Silvia deed de deur open en hij keek mij heel verbaasd aan LOL. Met zo van: Ben je nu al terug?- blik.

Hopelijk kunnen wij lekker in oktober een weekje weg met z’n drieen. Dan is Vano alweer 8 maanden oud. Volgend jaar willen we graag een dubbele citytrip maken. 🙂

Wij willen zeker ooit nog een keertje terug naar deze prachtige stad, maar dan een rondreis door heel Andalusie.

Dit was mijn laatste blog over Sevilla! Lots of Love X Mamalou 

2 Replies to “Romantic trip to Sevilla Part 3”

  1. Weer leuk om te lezen Malou … blijf hier vooral mee doorgaan. Je weet inmiddels dat je talent hebt maar het belangrijkste is dat je het leuk vind. En dat is de drijfveer voor alle successen. Ik blijf in ieder geval je fan …

Geef een reactie