#OOTD; comfi 90’s

Hello you!

We starten vanaf vandaag weer een nieuwe rubriek! De OOTD (outfit of the day). In het jaar 2018 zal ik weer nieuwe en leuke dingen aanpassen op mijn blog. Waaronder een compleet nieuwe website. Meer informatie daarover komt nog. 😉 Zoals jullie weten ben ik gek op kleding en draag ik verschillende stijlen kleding. (Ligt aan het weer en aan mijn mood). Kerstvakantie is weer voorbij en vandaag was het weer tijd om naar weer school te gaan. Het is koud buiten en met deze geweldige trui  (gekregen met kerst) houd mij heerlijk warm. Ik draag hier een fijne sweater met nep bont aan mijn armen  (ik noem ze: puffy arms) van Stradivarius met een stoffen grijze broek met een witte rand aan de zijkant van de Zara. Het leuke is aan deze broek is dat ik hem ook kan gebruiken voor een kantoor outfit. Mijn schoenen zijn van Nike air force 1.Geef een reactie