Anniversary Date

Vorig weekend hebben wij onze liefde gevierd! ♥ Drie jaar mag ik mijn leven delen met mijn geliefde en hebben wij een prachtige zoon gekregen. Wij hebben in die drie jaar een hoop meegemaakt en daarom hebben wij een paar luxe dagen verdiend.

Mainport Hotel

Dit geweldige 5 sterren hotel ligt aan de Leuvehaven in Rotterdam. Dit hotel stond op mijn bucketlist en in deze blog wordt het wel duidelijk waarom. Als je zin hebt om echt een keertje luxe te willen overnachten moet je hier heen gaan. Dit hotel heeft alles waar je over droomt en het is ook nog eens mijn oude thuis-stad. (Dat zal het ook altijd blijven 😉 ).

Het hotel ligt midden in het centrum en heeft prachtige ruime kamers. Wij hadden de Harbour kamer met een enorm groot bed, uitzicht op de oude haven en een badkamer wat eigenlijk je privé spa kunt noemen. Uitgerust met een groot bubbelbad, sauna, een inloopdouche met een regendouche. Er is zelfs een spiegel met tv aanwezig in de badkamer.

Het bed is NIET normaal fijn. Wij hebben sinds Vano er is nog geen 1 x in de nacht en ochtend goed uitgeslapen en wat was het fijn om uitgerust wakker te worden!

De minibar is ook compleet en er ontbreekt werkelijk waar aan niets. Er lagen zelfs stroopwafels, een Hollands souvenir (klompjes voor aan je sleutelhanger), condoom, tampons etc, en zelfs Pleasure Balls…… Haha!

 

Roomservice

Inchecktijd is om 15.00 uur en wij arriveerde iets eerder. Die dag was er mist en ik zei nog tegen Dennis: ”Ah nee dalijk kunnen we niet van het uitzicht genieten.” Wij hadden de keuze om alvast in te mogen checken met een kamer op de 6de verdieping of wij moesten wachten tot 15.00 uur, dan zouden wij een kamer op de 9de krijgen. Toch wel heel blij met onze keuze want op de 6de verdieping zagen wij alles nog! Op de 9de verdieping hadden wij minder mooi uitzicht door de mist.

Na het ontdekken van de kamer bestelde wij Roomservice, dit heb ik altijd al willen doen. Achterlijk duur maar who cares, dit is zo mega relaxed! Optimaal genoten van de Roomservice en ondertussen was ons bubbelbad al aan het vol lopen. 😉

Time to relax!

Normaal zit ik max 10 minuten in een bad en dan ben ik alweer klaar mee, helemaal met z’n tweeën. Je ziet dan echt opgevouwen in bad. Maar niet in dit bad, nee hier kon ik gewoon in kleermaker zitten en als we languit lagen hadden we nog ruimte over! Dit droom bad had 2 hoofdsteunen aan beide kanten. Super chill, want ik glij altijd naar beneden en mijn hoofd wordt zwaar.

Dennis had van die meditatie  muziek opgezet en mij wijs gemaakt dat het de muziek was die uit die spiegel kwam. (Ik geloofde het nog ook, hij had zijn telefoon verstopt waar de muziek eigenlijk vandaan kwam.)

Gin and Cocktails

Wij zouden Dennis en Malou niet zijn als wij iets zouden vergeten. Tandenborstels, tandpasta en make up remover. Na het halen van deze spullen hebben wij lekker gegeten bij Scharrels en Schuim onder het genot van een Gin tonic en een Porn star Martini cocktail. ♥ Aangezien ik bijna niet meer drink begon ik al te giechelen na 2 cocktails….. met als gevolg een zware lachkick met tranen in mijn ogen en een vriend die zich schaamde voor mij. 🙂

Om even het eten en de cocktail te laten zakken zijn we even een rondje gaan lopen. Eenmaal aankomen in het hotel dronken wij nog 1 laatste drankje. 😉

Lomi Lomi massage

Na een heerlijke nacht wordt je ineens wakker in een heerlijk bed met dat prachtige uitzicht. Ahhh wat mis ik Rotterdam! Na het kopje thee en ontbijt hebben wij ons opgefrist en onze badjas weer aangetrokken, want het was tijd voor een Wellness uurtje. 😀 Om 10 uur stond ons een heerlijke Lomi Lomi massage te wachten.

Zowel ik als Dennis hebben nog nooit eerder een Lomi Lomi behandeling gehad. Het is een Haiwansaanse techniek die met de elleboog wordt uitgevoerd. Mijn hemel, ik kan iedereen dit aanraden. Je voelt letterlijk de energie weer stromen door je lichaam, klinkt zweverig maar het is echt zo! Dit gaan wij zeker vaker doen. Wij zijn ook nog even in het zwembad geweest maar er waren een groep drukke jonge mensen en het water was best koud. Dus besloten wij om weer even lekker in bad te gaan op de kamer.

 

 

Nou, jullie zien het! Een zeer geslaagd weekend. Al zou ik het hotel een beoordeling geven zou ik een 10 geven. Het was in 1 woord perfect. ♥ Heel fijn om dit mee te mogen maken en wij komen zeker ooit terug naar deze hotspot. Heb je ook zin gekregen om hier te verblijven? ↓

https://www.mainporthotel.com/

Your’e Welcome 😉 xoxo

Geef een reactie