Baby’s eerste Sinterklaasfeest + Winactie

Nog maar 3 weken en dan is het pakjesavond! De Sint en zijn pieten die op de daken allemaal snoepgoed en cadeau’s door de schoorstenen gooien. Oké, uhm hoe ging dit ook alweer? Super leuk hoor, begrijp me niet verkeerd maar ik ben er echt helemaal uit! Ik weet niet eens al die liedjes meer uit mijn hoofd. Ik moet mij hierin ineens weer gaan verdiepen. Weetje wel hoe verdrietig ik wel niet was toen ik hoorde dat Sinterklaas niet bestond? Gaan wij Vano dit echt aan doen? Haha! 😉

Wij hebben besloten om hier nog niet iets heel groots van te maken, maar we gaan wel iets doen. Het hoort ook bij onze cultuur en het is tenslotte een kinderfeest. 🙂 Ik heb dus ook leuke ideeën voor jullie bij elkaar verzameld om voor jouw baby een leuk Sinterklaas feest te organiseren.

» In samenwerking met Pipp@loentje «


Sinterklaasgedicht

Bij het Sinterklaas feest hoort natuurlijk ook gedicht, dus waarom voor jouw baby ook geen gedicht? Nou die heb ik gevonden hoor. 😉

Hij is niet eens een jaartje oud:
Een lief onschuldig baasje
Hij weet nog niet van “braaf” en “stout”
Van Piet noch Sinterklaasje

Zijn wereldje zo wonderlijk:
Wat rolt, wat piept of praat?
Hij kruipt en grijpt, hijst zich omhoog
En schatert als ie staat

Hij zit en praat en loopt nog niet
Hij eet, hij poept en slaapt
Hij speelt, ontdekt en hij geniet
Van al wat hij opraapt

Een cadeautje is niet waar het om gaat
Dat laat zijn hartje niet sneller kloppen
Nee, wat boven aan zijn lijstje staat
Is niet in een schoen te stoppen

 

http://eiskjeclason.nl/sinterklaas/ 

Wie zoet is krijgt lekkers

Houd de chocoladeletters, pepernoten maar lekker voor jezelf. Je kunt voor je baby tijdens pakjesavond een schaaltje met verschillend vers fruit maken zoals: banaan, appel, wortel etc.

Intocht Sinterklaas

Ook al zal Vano zich weinig herinneringen van zijn eerste Sinterklaas, is het misschien wel leuk om alvast echt kennis te maken met De Sint en Piet. Wij zijn dan ook zeker van plan om voor het eerst naar de intocht van Sinterklaas te gaan. 😀

 

Baby’s eerste Sinterklaascadeau

Ook hierin ben ik mij meer in gaan verdiepen. Ik ben eens gaan zoeken op het internet en al snel kwam ik op een hele toffe webshop terecht. Pippaloentje is een webshop met allemaal leuke babymusthaves waaronder: kraamcadeau’s, kinderkamer-accessoires, zwangerschap-cadeau’s EN Sinterklaascadeau’s. Zij bied hele leuke cadeau’s aan van onder de 15 euro tot boven de 75 euro. Zo kun je het dus klein of groot aanpakken 😉 .

Het aanbod is groot dus keuze genoeg! ♥ Maar wat toch echt wel mijn hartje heeft gestolen zijn de Pietenmutsjes (met naam) ! Vano heeft voor zijn eerste Sinterklaas een eigen Pietenmuts gekregen van Pippaloentje, moet je eens kijken hoe cute!

Wie is Pippaloentje?

Pippaloentje.nl is 6 jaar geleden ontstaan uit de passie van Marieke van Meene, moeder van Feline (6), Lieke (3) en Emmalie (0). Wat als hobby begon groeide al snel uit tot een serieuze webshop met een ruim assortiment aan kraamcadeaus en kinderkameraccessoires. Persoonlijke service en kwaliteit staan nog steeds voorop bij Pippaloentje.nl! Alle bestellingen worden mooi ingepakt, zodat je het direct cadeau kunt geven. Omdat ze snelle levering belangrijk vinden zijn alle producten in eigen voorraadbeheer.

Wil je de producten met eigen ogen bekijken en voelen, kom dan gerust eens langs in hun borduurstudio in Hoofddorp. Op zaterdag 18 november is er bovendien een open dag en kun je direct je badjasje, knuffel o.i.d. laten borduren. Ook kun je dan een pietenmutsen laten bedrukken, nog net op tijd voor de intocht van Sinterklaas!

Winactie

Jaaaaaa, leuk zijn ze he? Wil jij nou ook zo’n Pietenmuts met naam voor je kindje of die van je vriendin/nichtje/neefje etc? Ik mag er een weggeven 😀 !! Ze zijn one size maar passen het beste bij een baby vanaf +/- 1 jaar. Vano is 9 maanden en hij past hem ook. Hieronder lees je HOE ⇓

 

 

Geef een reactie