Babymusthaves- bijtring+ winactie

Soms zijn ze ontroostbaar bij het krijgen van tandjes. Rode wangetjes, kwijlen enaan de oren trekken. Dit zijn allemaal tekenen dat jouw kindje tandjes krijgt. Wat kan je hieraan doen om de pijn te verzachten?

» In Samenwerking met: Babymusthaves by Lisanne «


Om de pijn te verzachten kun je Dentinox gebruiken, dat werkt goed. Ik merk wel dat Vano hierdoor wel extra enorme spuit luiers van krijgt. Daarom gebruik ik sinds kort VSM. Dit is een homeopathisch middel en dit werkt uitstekend!

Doordat je kindje veel pijn heeft kan het zijn dat jouw baby meer gaat kwijlen. Hiervoor heb je speciale slabbetjes. En ook nog eens hele leuke! Babymusthaves bij Lisanne heeft hele leuke slabbetjes die helemaal mooi matchen bij de outfit van jouw baby. 😀

Zij maakt ook nog eens zelf gepersonaliseerde bijtringen wat ook nog eens super fijn is voor je baby die last heeft van doorkomende tandjes. 😉 Lisanne heeft mij daarom ook een prachtige bijtring opgestuurd met Vano erop. Moet je eens kijken hoe gaaf!

De kralen zijn gemaakt van silconen en is dus niet schadelijk en het houten autoje is BPA vrij, zo kan je baby er lekker op sabbelen. Vano is er ook heel erg blij mee! Een echte musthave voor je baby! ♥

Wie is Lisanne?

Lisanne is een jonge onderneemster van 24 jaar die naast deze zelfgemaakte baby musthaves ook nog eens fulltime werkt in een kinderdagverblijf. Lisanne komt uit Aarle rixtel een dorp naast Eindhoven. Ze vindt het erg leuk om creatief bezig te zijn en zo op deze manier haar klantjes blij te maken. Hieronder vindt je nog meer van haar geweldige musthaves ↓

Winactie

Wil jij nou ook zo leuke gepersonaliseerde bijtring voor jouw kleintje? Misschien leuk als kraamcadeau? Dat kan door mee te doen aan onze win actie. Wat moet je doen?

→Volg mij:  https://www.instagram.com/mamalousblog/ 

→en Lisanne:  https://www.instagram.com/babymusthaves_bij_lisanne/

→Like/deel de foto

→Plaats een reactie onder de foto waarom JIJ deze gave bijtring wilt winnen. Tag al jouw mommy/daddy (to be) friends!

De winnaar mag zelf beslissen welke kleur en naam de bijtring krijgt. 😀 De winactie duurt een week. ( Maandag 30 oktober t/m maandag 6 november daarna maken wij de winnaar bekend).

 

Geef een reactie